Wie zijn wij

Lang geleden zijn we gestart als Winkeliers Vereniging Gilze, afgekort als WVG. Met 23 leden hebben wij ons jaren ingezet om de belangen van de winkeliers te behartigen en diverse evenementen te organiseren. Denk aan een voorjaarsactie, najaarsactie, braderie en kerstmarkt.

De tijden veranderen en er komen steeds meer ondernemers, waardoor wij besloten hebben om per 1 januari 2016 de winkeliersvereniging om te dopen tot Ondernemersvereniging Gilze, afgekort tot GO; Gilze Onderneemt! Wij zijn een actieve, professionele organisatie, die met de tijd mee gaat.
Pro-actief, warm, levendig  en verbindend zijn onze kernwaarden. Om deze doelstellingen te realiseren bieden wij onder de noemer ‘Gilze Onderneemt’ een aantal bijeenkomsten met een informeel, informatief, interactief of sportief karakter.

 

Wij bundelen de krachten van alle ondernemers van Gilze, groot of klein en behartigen hun belangen, ook op gebied van milieuzaken, ruimtelijke ordening, infrastructuur en beleidsontwikkeling.

 

Doelstelling:

Onze voornaamste doelstellingen zijn:

  1. Het bieden van een netwerk voor ondernemers in Gilze. De onderlinge contacten  en gezelligheid bevorderen.
  2. Behartigen van de belangen van ondernemend Gilze, in het bijzonder van de GO-leden.
  3. Functioneren als signalerings- en kennisoverdrachtspunt voor de leden.
  4. Informatie verstrekken en onderling informatie uitwisselen.

Bestuurssamenstelling:

De bestuurssamenstelling per 1 april 2018:

Voorzitter: Jaon Hapers
Secretariaat: Roos Boemaars en Manon Faes
Penningmeester: Peter Broenen
Bestuurslid: Johan Diepstraten
Bestuurslid: Harold van den Bosch

 

Cadeaubonnen gemeente Gilze en Rijen

De gemeente Gilze en Rijen geeft cadeaubonnen uit, die in te leveren zijn bij de deelnemers van GO en van de winkeliersvereniging Rijen.
De cadeaubonnen zijn er in diverse coupures. U kunt deze bonnen kopen bij Bakkerij Vromans in Gilze. De bonnen zijn in Gilze, in te leveren bij alle leden van GO. Zij zijn oa. te herkennen door de sticker op de ruit.